Achizitie 21 seturi laptop + imprimanta prelungire termen depunere oferte

Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA) va invita sa depuneti ofertele dumneavoastra in vederea achizitionarii a 21 seturi laptop + imprimanta in cadrul proiectului CSS 06 „In my shoes” finantat de catre Organismul Intermediar Elvetian reprezentat de catre Fundatia Dezvoltarii Societatii Civile (OIE).

Documentatia solicitata de la furnizori consta in:

  •         Oferta tehnica si financiara facuta in conformitate cu Specificatiile tehnice. Specificatiile tehnice sunt prezentate in cadrul Anexei 1 la prezenta invitatie de participare.
  •         Declaratia de eligibilitate a ofertantului, semnata si stampilata. (vezi Anexa 2 la prezenta invitatie de participare).

Ofertele in componenta indicata la punctul 3 si cererile de clarificari, vor fi adresate si trimise la adresa: B-dul Nicolae Balcescu nr. 24, sc. C, ap. 7, etaj 2, interfon 08, sector 1, Bucuresti, intre orele 9:00 – 17:00. Cererile de clarificari pot fi trimise si prin fax sau mail.

Data limita pentru primirea ofertelor de catre Federatia UNOPA la adresa mentionata la alineatul 4 este: 01.10.2013 ora 11:00. Ofertantul trebuie sa ia toate masurile astfel incat oferta sa fie primita si inregistrata de catre Federatia UNOPA pana la data limita mentionata pentru depunere.

Bugetul estimat: 70993 LEI echivalentul a 19740 CHF la cursul 3.5964;

Se accepta oferte prin posta sau aduse direct la Federatia UNOPA. In cazul orfertelor sosite prin posta sau curier acestea vor fi depuse in plic sigilat, pe care va fi inscris in clar numele si adresa ofertantului precum si mentiunea„A NU SE DESCHIDE INAINTE DE 01.10.2013, ora 11”.

Aici se poate descarca invitatia de participare+anexe

Clarificari nr. 1

Un răspuns la “Achizitie 21 seturi laptop + imprimanta prelungire termen depunere oferte”

  1. 555 pgslot spune:

    555 pgslotเล่นแล้วปัง ด้วยการใช้เทคโนโลยีที่ทันสมัยและการดูแลลูกความปลอดภัยของสมาชิกอย่างใกล้ชิ PG SLOT เป็นสถานที่ที่มั่นคงและน่าเชื่อถือสำหรับเล่นเกมสล็อตออนไลน์

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:


© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.