Campania de educare HIV/SIDA In My Shoes – Selectie de voluntari

Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA (UNOPA),  in parteneriat cu UNTEATRU,   te invita sa incalti pantofi de voluntar  pentru desfasurarea  Campaniei de educare HIV/SIDA In My SHOES.

Scopul campaniei este acela de a informa si sensibiliza tinerii fata de efectele comportamentelor de discriminare, marginalizare asupra vietii persoanelor seropozitive, experimentand pentru o scurta durata, trairile unei persoane seropozitive sau trairile celor apropiati ei.

Campania de educare HIV/SIDA  In My SHOES contine activitati de teatru social derulate de echipe de voluntari, supervizate de un coordinator de teatru social. Temele abordate vor face referire la situatii de viata, probleme cu care se confrunta persoanele seropozitive.

Descarca aici prezentarea Campaniei de educare HIV/SIDA  In My SHOESpentru a afla mai multe informatii despre activitate si ce Oportunitati iti ofera!

Daca consideri ca acesti pantofi de voluntar ti se potrivesc , te invitam sa urmezi urmatorii pasi pentru a te inscrie:

PASUL 1: descarca si completeaza chestionarul de aplicare (Descarca chestionarul de aici)

PASUL 2: realizeaza un mic filmulet (de 2-3 minute, cu un aparat de filmat, telefon mobil etc.) in care sa iti prezinti motivatia personala de implicare in campanie

PASUL 3: trimite chestionarul completat, impreuna cu filmuletul, la adresa de email geanina.surdu@en.unopa.ro

 

Pantofii de voluntar sunt la moda, de aceea asteptam aplicatia ta de inscrierepana la data de 27 februarie 2014 si astfel sa dam startul unei colaborari frumoase!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:


© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.