Permiteţi-mi să mă prezint – marturia unui copil diagnosticat cu HIV

M-am născut în 1989 şi până în 1997 am fost un copil fericit, voios şi plin de energie.

Dar din 1997 m-am îmbolnăvit şi tot mai multe probleme am avut cu sănătatea si trebuia să înghit din ce în ce mai multe capsule.

Eram înspăimântat, nu ştiam ce se întâmpla. Părinţii mei erau disperaţi. Mama plângea în continuu  şi eu nu înţelegeam de ce. Tot mai mult mă frământam si puneam din ce in ce mai multe întrebări.

În 2003 mama m-a îmbrăţişat şi a început să îmi povestească despre virusul HIV şi boala SIDA. Am interes că sunt şi eu unul dintre copiii infectaţi. M-am speriat dar totodată am hotărât că voi lupta cu boala…

Îmi închipui că sunt la război eu şi virusul. Virusul câştiga  câte o bătălie, dar războiul final eu îl voi câştiga şi când va apărea vaccinul, eu voi fi printre primii care să devina un copil sănătos. De aceea toţi copiii infectaţi trebuie sa lupte împotriva bolii pentru ca noi o să câştigam dacă luam medicamente ARV REGULAT.
VICTORIA VA FI A NOASTRA!

LV – TARGU MURES 15 ani – mărturie Atelierul copiilor din cadrul Conferinţei Naţionale HIV//SIDA şi drepturile Copilului  Bucureşti – 1-3 Martie 2004

Un răspuns la “Permiteţi-mi să mă prezint – marturia unui copil diagnosticat cu HIV”

  1. Assicig spune:

    http://vskamagrav.com/ – why cant i import kamagra to canada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sponsori și
parteneri:


© 2009 Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA. Toate drepturile rezervate.